CV Service en Onderhoud

Gebruikt uw CV-ketel zeer veel energie? Heeft uw verwarming steeds vaker een storing? Of is er een probleem met de radiatoren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met de installatie, reparatie en het onderhoud aan vele modellen CV- en HR-ketels, en zorgen er met alle plezier voor dat uw verwarming binnen korte tijd weer in optimale staat verkeert.

Wilt u weten welke soort verwarmingsketel het beste aansluit bij uw wensen? Ook daarbij kunnen onze verwarming experts u van dienst zijn. Geef op het contactformulier uw wensen aan, en wij zorgen ervoor dat uw hulpvragen spoedig beantwoord worden, of dat u een vrijblijvende offerte krijgt toegestuurd.Onderhoud van uw verwarming


Wij noemden eerder al dat het onderhoud van de verwarming van groot belang is voor de levensduur en werking van het apparaat. Het onderhoud aan een HR-installatie of combiketel kunt u voor een deel eigenhandig uitvoeren. Het gaat dan ten eerste om het reinigen van de buitenzijde van de installatie, zodat er geen stof in de onderdelen komt.

Een tweede klus die u zelf kunt doen is het ontluchten van de radiatoren. Dit moet minimaal eens per jaar gedaan worden. Ook het bijvullen van de ketel valt onder het onderhoud dat u zelf kunt uitvoeren. De rest van het onderhoud voeren wij graag voor u uit.


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek